Els ajuntaments de Santa Eugènia i Sencelles signen un conveni per compartir instal·lacions esportives
Els Ajuntaments de Santa Eugènia i Sencelles varen signar ahir un conveni de col·laboració per tal que les categories inferiors del FC Sencelles puguin utilitzar les instal·lacions esportives de Santa Eugènia per al seu entrenament i participació en partits oficials.

Aquest conveni ve motivat pel fet de que Sencelles des de fa uns anys no disposa de camp de futbol propi i també pel fet que els dos clubs han manifestat als seus respectius ajuntaments la decisió d’associar-se en diferents categories.

El conveni contempla que el club esportiu de Sencelles podrà fer ús de les instal·lacions i en contraprestació l'Ajuntament de Sencelles assumirà les despeses de la seva neteja. L'Ajuntament de Santa Eugènia es farà càrrec de les despeses d'energia elèctrica i de manteniment del camp de gespa.

Els batles consideren que amb aquesta mesura no només ofereixen els nins de Sencelles unes instal·lacions estables per a la pràctica del futbol, sino que a més, això suposarà un estalvi important en despeses generals per als dos ajuntaments.
Bookmark and Share