Presentació de la Mostra i Quarterada Teatral
El Batle de Santa Eugènia i la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda, han presentat aquest matí la 13a Mostra de Teatre de Santa Eugènia, que tendrà lloc els propers 27 i 28 de juliol, i el 5 d’agost.
Al mateix temps, el 28 de juliol, les places i carrers del municipi acolliran la 5a Quarterada Teatral, de les 17,30 de l’horabaixa a les 2 de la matinada. A l'acte de presentació, que s'ha desenvolupat a la sala de premsa de la Misericòrdia, hi ha assistit també el coordinador de la mostra, Antoni Picó.

La nova edició d'aquest esdeveniment cultural, que forma part des de fa 15 anys del calendari cultural de l'estiu mallorquí, començarà amb la que ha estat, a judici de la crítica i dels aficionats, el millor muntatge teatral de la temporada a l'illa: l’espectacle ‘Acorar’, a càrrec del director i actor manacorí Toni Gomila.

Una segona cita ineludible per als aficionats és ‘La Ventafocs’, que arribarà de la mà de la companyia catalana ‘La Roda Produccions' i que enguany ha estat seleccionada a la Fira Europea de d’Arts Escèniques. El programa es completarà amb l'obra ‘Mamaaa!’, que sota la direcció de l'actriu Catalina Solivellas farà passar una estona divertida al públic gràcies al talent dels actors de la companyia illenca 'El Somni Produccions'.

D’altra banda, el 28 de juliol, la festa, la música i el xivarri les aportarà la cinquena edició de la Quarterada Teatral, que compta enguany amb propostes com l’espectacle ‘Funky a l’olla’, que es desenvoluparà al poliesportiu de Santa Eugènia servit pel grup català ‘Els vatua a l’olla’. També de Catalunya arriben els components de 'La baldufa’, que posaran en escena el muntatge ‘Zèppelin’, en homenatge a un dels invents que marcaren els inicis del segle passat.

Igualment, la Quarterada reservarà un espai als joves creadors, que tendran el seu racó a la Plaça des Puget. Allà el públic gaudirà de les actuacions de Tiramilles Circ, Elena Xibille i Ichigo Ichie, mentre que, posteriorment, serà el torn de Zum Zum Teatre i la seva obra ‘La camisa de l’home feliç’.
Bookmark and Share