Som Taujà, premiat al Festival Internacional de Cine d'Eivissa
“Som Taujà”, escrit i dirigit per Borja Zausen, ha estat guardonat amb el premi Baleàric Spirit al millor curtmetratge en la V edició del Festival Internacional de Cine d’Eivissa.
Silke va lliurar el “Falcó d’Or” al realitzador en el sopar de cloenda que va tenir lloc el passat diumenge 29 de maig a Eivissa.

El director i membre de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears (www.acib.es), agraí al jurat, format per Antonio Isasi Isasmendi, Ramón Salazar, Isabelle Stoffel i Macarena Gómez, haver apostat per una història senzilla i petita, rodada amb molt poc pressupost. El realitzador dedicà el “Falcó d’Or” al poble de Santa Eugènia i molt especialment al protagonista, Joan Mateu i a tots els que veuen la vida com ell.

Som Taujà, és una petita història localitzada en el poble del Pla Mallorquí i protagonitzada pels seus habitants. Fou rodada a finals del 2010 i s’estrenà el 2 de gener a Santa Eugènia. Es va emetre a IB3 a meitat del mes de maig i fou el millor curtmetratge del mes de març a la plataforma de cine Filmin.

Més info a www.juanzausen.com
Bookmark and Share