45 Taujanes participen a Andratx ens els actes del Dia Internacional de la Dona
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Santa Eugènia va animar la participació de les dones taujanes a l’acte lúdic en commemoració del Dia Internacional de la Dona organitzat pel Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca el passat diumenge.
La presidenta del Consell, Francina Armengol, acompanyada per la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis ha estat l’encarregada d’inaugurar la celebració, que va comptar amb l'assistència del Batle Guillem Crespí.
Aquest acte va convertir el teatre d’Andratx en un espai en femení, en el qual hi ha estat presents diferents associacions de dones i de responsables municipals que treballen amb les polítiques d'igualtat d'oportunitats.

Els assistents, entre els quals es trobaven la directora insular d’Igualtat, Maria José Varela; la presidenta del Parlament, Aina Radó; la directora de l’Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs; la directora general de Menors i Família del Gobern balear, Francesca Vanrell; les regidores de Cultura i Seguretat Social, Sanitat i Gent Gran de l’Ajuntament d’Andratx, Antònia Ensenyat i Amparo Barqueros, entre d’altres, varen poder gaudir de l’espectacle Vuit en femení, creat específicament per aquesta ocasió. Es tractava de la combinació de diferents peces musicals, que tenen com a fil conductor paraules que en català són del gènere femení i que fan refència a diferents estats d’ànim o sentiments: soledat, il·lusió, nostàlgia, bogeria, tristesa, ressignació i esperança.

Mantenint la filosofia d’aquesta celebració, la trobada ha esdevingut una nova oportunitat per reivindicar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i propiciar l’intercanvi d’experiències amb les xarxes de dones de Mallorca. Desprès de les actuació musicals, la trobada va continuar amb un dinar de germanor per a tots els assistents, que va tenir lloc al centre públic Es Vinyet de la localitat.

Bookmark and Share