CARTA ALS TAUJANS I TAUJANES
Benvolguts veïnats...
Mitjançant aquestes línies vos volia comunicar que avui, dia 29 d’octubre, he presentat la meva renúncia com a regidor i Batle de Santa Eugènia.

Aquesta decisió és fruït d’una reflexió personal motivada per tot un seguit de circumstàncies personals i professionals que han esdevingut en aquests darrers temps i que han suposat importants canvis en la meva vida.

Ja fa més de sis anys que vaig prendre possessió del càrrec de batle de Santa Eugènia i he de dir que han estat uns anys plens de satisfaccions, de treball molt dur i també de moltes renúncies personals.

Per això, ha arribat un moment en què m’he vist amb la necessitat de prioritzar la família i la meva professió davant la Batlia ja que no dispòs del temps necessari per dedicar-me a totes tres amb la intensitat que m’agradaria.

La Junta Local del Partit Popular ha proposat que en Xisco Martorell assumeixi la Batlia amb la ferma voluntat i compromís personal d’exercir el càrrec amb la mateixa línea política desenvolupada fins ara a l’Ajuntament. Per part meva, continuaré al capdavant de la Presidència de la Junta Local del Partit Popular de Santa Eugènia.

Dit tot això, vull agrair la col·laboració i el suport que he rebut de tots els taujans durant aquests anys de mandat i també vull demanar disculpes per les errades que hagi pogut cometre en l’exercici de les meves responsabilitats.

També vull agrair a tots els regidors que m’han acompanyat en aquesta travessia i als treballadors municipals, la seva disponibilitat i la capacitat de feina.

Durant aquests anys m'he dedicat en cos i ànima a aconseguir el millor per Santa Eugènia, amb encerts i amb errors, com qualsevol ésser humà però el que és cert, és que sempre he intentat actuar amb responsabilitat, transparència, honradesa, respecte i honestedat.

Per acabar, vull donar les gràcies al poble de Santa Eugènia per l'afecte que m’heu demostrat i pels anys que m'heu permès ser el vostre Batle.

Una forta abraçada.

Guillem Crespí i Sastre

Santa Eugènia, 29 d’octubre de 2013.
Bookmark and Share