Inaugurada la reforma integral de l’accés al municipi de la Ma-3040.
La presidenta del Consell, Francina Armengol i el batle de Santa Eugènia, Guillem Crespí, han inaugurat la reforma integral de l’accés al municipi de la Ma-3040, que ha comptat amb l'assistència d'alguns dels veïns de la zona.

El Batle, ha destacat que així és compleix amb una reivindicació històrica de tots els taujans i ha agraït al Consell de Mallorca, la seva aposta pel projecte, que avui ha estat realitat.

La millora de la Ma-3040 afecta a 4.540 metres en dos trams, dels quals 1.600 són de la reforma integral fins a l’encreuament de Ses Coves —que solucionen el problema fonamental d’aquesta via massa estreta fins ara— i 2.940 metres de la carretera que passa per Santa Eugènia i arriba a Sineu, de reforç del ferm i millora de la senyalització horitzontal i vertical.

Aquesta obra ha modernitzat el traçat i el ferm i les condicions de seguretat i comoditat per als veïns i els qui hi circulin. A més a més, s’ha treballat per augmentar la seguretat de tota una sèrie de revolts molt tancats; s’ha ampliat la secció de la carretera, que ha passat a 13.5 metres i s’han dut a terme una sèrie d’obres per millorar el pas d’aigua de pluja i el drenatge en determinats punts. També s’han refet les parets de pedra seca i s’han col·locat barreres de seguretat mixtes de fusta que s’integren amb l’entorn rural.

La inversió de la reforma és d’1,5 milions d’euros.


Bookmark and Share