La Regidoria de Joventut reb l'identificació com a municipi adherit al programa de dinamització sociocultural juvenil
El Batle i regidor de Joventut, Guillem Crespí va rebre el passat dimecres 23 de març, de mans de la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, la placa que identifica a Santa Eugènia com a participant en el programa de dinamització sociocultural.
Juntament amb Santa Eugènia, han rebut la distinció els municipis de Petra, sa Pobla, Porreres, Llubí, Selva, Montuïri, Sant Joan, Artà, Sant Llorenç, Inca, Santa Maria, Esporles, Puigpunyent, i Sóller, que s’han beneficiat d’aquest servei, mitjançant la convocatòria d’ajuts per fomentar iniciatives per a joves als municipis.

El servei de dinamització juvenil s’articula mitjançant la convocatòria en espècie per a la dinamització dels municipis, que consisteix en la prestació en forma d’intervenció directa i de permanència de dinamitzadors i dinamitzadores professionals especialitzats. És a dir, un equip de sis dinamitzadors del Consell de Mallorca (cinc dinamitzadors més una coordinadora) s’ha desplaçat fins als municipis participants i ha treballat a partir de l’anàlisi de les necessitats detectades i de les demandes dels regidors de Joventut i dels col·lectius de joves de cada un dels pobles implicats.

El servei de dinamització juvenil per al curs 2010-2011 es posà en marxa el passat mes d’octubre, i des de llavors s’han duit a terme diferents iniciatives en alguns dels municipis participants, que es concreten en més de 40 projectes relacionats amb esports, oci, cultura i formació del jovent i que suposen més de 200 accions als municipis subvencionats. En aquest sentit, cal destacar l'organització de la diada de grafits el passat mes de desembre.

Bookmark and Share