L'Ajuntament de Santa Eugènia ha presentat nou projectes al fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local.
L'Ajuntament de Santa Eugènia destina els 135.023€ del fons estatal 2010 a la millora del poliesportiu municipal, a projectes de nous punts d'il·luminació al municipi i millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic.
L'equip de govern municipal ha decidit destinarar el 30% (40.649,58 €) del fons estatal a l'adequació i millora del Poliesportiu municipal, millorant el seu accés, millorant el ferm de la pista de tennis, el tancament de la pista de futbito i un projecte de substitució dels focus existents, per uns altres de major eficiència energètica.

Un 27% del fons (36.733 €) es destina als projectes d'instal·lació de nous punts d'enllumenat públic a la travesia urbana de la carretera MA-3040 ( carrer Balanguera) que creua el poble i a l'antiga travesia urbana de la carretera Ma-3020, que creuava Ses Alqueries fins a s’Hostalet.

Un 22% del fons (29.259,90 €) es destinarà a dos projectes per renovar totes les lamparas dels fanals de l'enllumenat públic dels llogarets de Ses Alqueries, Ses Coves i Ses Olleries, per nova tecnologia Led, amb una millora de l'eficiència energètica i estalvi de consum.

Al projecte d'adequació del cementiri municipal, es destinen 17.579,80 euros (13% del fons), a fi de millorar les condicions d'accés a les instal·lacions per als vianants.

En darrer lloc el 8% restant del fons ( 10.799,60 €) s’invertiran en equipament tecnològic a les oficines municipals i en un altre projecte per a l'adquisició d'un programa informàtic per a la tramitació dels expedients d'obres.
Bookmark and Share