L'AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA US CONVIDA A LA FESTA MULTICULTURAL I SOLIDÀRIA 2013
Tenim es gust de convidar-vos a la festa Multicultural i Solidària que es celebrarà el proper dissabte dia 14 de desembre a les 18.00 hores, i el diumenge 15 de les 11.00 a les 13.00 h, al Pavelló de ses Escoles.
Com de costum, el dissabte podreu trobar:

 Mercadet de Nadal. (Podeu dur roba, objectes i llibres en bon estat a l'Ajuntament cada dia de 8 a 14 h, i també dimarts de 16 a 19 h)

 Concurs de Pastissos de Nadal. Aquest any repetirem aquest concurs tan exitós. (Les persones que duguin un pastís seran obsequiades amb 3 vals degustació per altres plats)

 Mostra de dolços típics estrangers. (El col•lectiu d'estrangers afincats al nostre poble oferiran una mostra dels dolços típics de cada pais, i per un preu solidari podreu degustar salsitxa i vi calent elaborat pels nostres companys Alemanys)

Amb motiu de la greu crisi, continuam rebent moltes peticions d'ajudes econòmiques, per tant la recaptació de la festa i de la rifa tradicional anirà destinada als serveis socials de l'Ajuntament i serà administrada per la treballadora social.
Bookmark and Share